Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
SzerelmesLevél.hu fejlécFőoldal » Magány

Magány - képeslapok, versek, idézetek, SMS-ek

Csík Képeslapok a magányról Csík


Mentem hazafelé az úton, amikor az az érzésem támadt, hogy valamit elfelejtettem! Most itthon vagyok és tudom ki hiányzik: Te!
Mentem hazafelé az úton, amikor az az érzésem támadt, hogy...

Egy tanács: vigyázz magadra. Egy kérés: ne változz meg. Egy kívánság: ne felejts el. Egy hazugság: nem szeretlek. És egy igazság: borzasztóan hiányzol!
Egy tanács: vigyázz magadra. Egy kérés: ne változz meg. Egy...

Ha a csók esőcsepp lenne, elküldeném neked a záport. Ha az ölelés másodperc   lenne, küldenék neked órákat. Ha az érintés víz lenne, elküldeném neked a tengert.
Ha a csók esőcsepp lenne, elküldeném neked a záport. Ha az...

Ha becsukom a szemem, téged látlak, még éjjel is csak téged várlak! Mikor reggel felkelek, nagy magányra ébredek, ilyenkor érzem, hogy nagyon hiányzol nekem!
Ha becsukom a szemem, téged látlak, még éjjel is csak téged...

Nem akarlak látni, pedig fejembe nagyon szeretsz járni. Mellkasomban hatalmas űr   tátong, körülöttem szégyenletes lángok.
Nem akarlak látni, pedig fejembe nagyon szeretsz járni....
Csík Versek a magányról Csík


Kővirág
Mért növesztettél kővirágot a szívedben szomorúságot, mikor az idei tavasz már gyönyörünktől...
Meddő órán
Magam vagyok. Nagyon. Kicsordul a könnyem. Hagyom. Viaszos vászon az asztalomon, Faricskálok...
Az ablakon át
Most én épp oly egyedül vagyok, mint ahogy régesrég kivántam. Kinyitom a kis csöndes...
A szerelemhez
Még egyszer, szerelem! Érezzem lángodat, Még egyszer édesen Gyötrő hatalmadat. Add vissza...
Mese arról, ki hogyan szeret
Van, aki azt hiszi, tehet, amit akar, hisz szeretik. Van, aki azt hiszi, tehet, amit...
Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...


Csík Idézetek a magányról Csík


Nincs nehézség, melyet a szerelem le ne győzne.Szobám cella. (...) Hogy nélküled mégis kibírjam itt: előhívom csókjaink negatívjait.Én nem vagyok magányos, de azt hiszem, egy tündér itt felejtett.Ha az ember a személyhez ragaszkodik, ha a személyhez hűséges, akkor előbb-utóbb az álmaihoz és...Az ember család nélkül egyszál egyedül van a világban, és a hidegtől reszketve áll.
Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...
Csík SMSek a magányról Csík


Fáj a lét, a létezés, a lefekvés és az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy velem.A buliban ülök, a zenét hallgatom, A szívemben ott van a gyötrő fájdalom. A magány angyala magával...Ha van, ami most hiányzik nekem, az az a valaki, aki most a telefonján az üzenetem olvassa.  

Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek, sms-ek kerültek a szerelmeslevel.hu weboldalra a héten. Feliratkozás a hírlevélre!Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelmeslevel.hu | Jogi nyilatkozat | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info(kukac)szerelmeslevel.hu