SzerelmesLevél.hu fejlécA szerelmeslevel.hu weboldal jogi nyilatkozata


Jogi nyilatkozat


Weboldalunkat Ön személyes adatainak megadása nélkül böngészheti. Az oldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges. További adatvédelmi információkhoz kattintson ide!


Jelen Jogi Nyilatkozat a WebMinute Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (2100 Gödöllő, Alma u. 16., Cégjegyzékszám: 13-09-122408) (továbbiakban Üzemeltető) által üzemeltetett, www.szerelmeslevel.hu internetcímen elérhető weboldalon (a továbbiakban Weboldal) publikált szolgáltatás igénybe vételének felhasználói feltételeit tartalmazza.


1. Üzemeltető a Weboldal közössége számára ingyenes, webes üzenetküldő szolgáltatást biztosít.

2. A szolgáltatás során felhasználónak minősül a Weboldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weboldal szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Jogi Nyilatkozat feltételeit.

3. Üzemeltető bármikor jogosult a feltételek egyoldalú módosítására azzal a kitétellel, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a felhasználókat. A módosítást követően a szolgáltatás igénybe vételével a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását.

4. Weboldal működtetője nem ellenőrzi a felhasználó által hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

5. A Weboldal szolgáltatásainak igénybevételével a Felhasználó jelen Jogi Nyilatkozat elfogadása által kötelezettséget vállal arra, hogy az általa létrehozott üzenet a Weboldal vagy harmadik fél jogát vagy jogos érdekét nem sérti, annak szolgáltatását reklám, illetve kéretlen levél (spam) küldése céljára nem használja. Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy ilyen levél elküldését megelőzően megadja a nevét Weboldal üzemeltetőjének oly módon, hogy a levél címzettje azonosítani tudja annak feladóját.

A Felhasználó szavatol azért, hogy a biztosított szolgáltatás használata során tudatos felhasználói magatartás tanúsít és az egyén önvédelmi kötelezettsége jegyében megfelelően gondoskodik privátszférája védelméről.

6. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Weboldal bármely tartalmi elemét bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

7. A Weboldal szolgáltatása szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok a Weboldal működtetőjét illetik meg, és a szolgáltatás rendeltetésszerű igénybe vételével járó olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható Weboldal előzetes írásbeli engedélye nélkül.

8. A Weboldal által nyújtott szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Weboldal jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Jogi Nyilatkozat és az Általános felhasználói feltételek betartása mellett használható.

9. Amennyiben Üzemeltető tudomására jut, hogy a szolgáltatás keretén belül Felhasználó jogsértő információt helyezett el, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében, beleértve Weboldal saját publikációi tartalmának előzetes értesítés nélküli módosítását illetve törlését is.

10. A Weboldal üzemeltetője a szolgáltatás során használt szoftver pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Weboldal üzemeltetője nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

11. A Weboldal szolgáltatásának igénybe vétele során a Felhasználó tevékenysége által, illetve a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért és jogsérelemért, valamint egyéb következményért kizárólag az adott Felhasználó tartozik felelősséggel.

12. Amennyiben a Felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság, illetve bíróság Üzemeltetővel szemben bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles minden, Üzemeltető által megkövetelt intézkedést megtenni ezeknek való megfelelés érdekében. Felhasználó köteles Üzemeltetőnek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami Weboldalt, vagy az Üzemeltetőt a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

13. Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért Weboldal ezekben a saját felelősségét kizárja, ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, Weboldal birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket is.

14. A WebMinute Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak, erről részletesen az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashat. A Felhasználó szavatol azért, hogy a szolgáltatás igénybevétele során más természetes személyekről megadott vagy hozzáférhetővé tett személyes adat kezeléséhez az érintett természetes személy hozzájárulását jogszerűen beszerezte.

Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek, sms-ek kerültek a szerelmeslevel.hu weboldalra a héten. Feliratkozás a hírlevélre!Minden jog fenntartva © 2024, www.szerelmeslevel.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info(kukac)szerelmeslevel.hu