Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
SzerelmesLevél.hu fejlécFőoldal » Szerelem

Szerelem - képeslapok, versek, idézetek, SMS-ek

Csík Képeslapok a szerelemről Csík


Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész gyötrelem! Jöjj hát, s szeress, csókolj! Szerelmes szavakkal bókolj!
Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész...

Nincs szebb és ártatlanabb, mint az első harmatos szerelem, amelynek emléke akkor is mindennél fényesebb marad, ha nem lesz belőle házasság.
Nincs szebb és ártatlanabb, mint az első harmatos szerelem,...

Ha nem érezhetem édes illatod, ha nem ölelsz, én megbolondulok.
Ha nem érezhetem édes illatod, ha nem ölelsz, én megbolondulok.

Életem minden percét veled töltöm, mit irántad érzek, rímekbe öntöm. Szeretlek téged mindenáron, túl akár életen, halálon.
Életem minden percét veled töltöm, mit irántad érzek,...

Szívem titkát írom  e kis versben neked,  rád gondolok,  ezt sose feledd!  S, hogy szívem mit kíván,  soraim betűiben keresd!
Szívem titkát írom e kis versben neked, rád gondolok, ...
Csík Versek a szerelemről Csík


Szeretet
Szeretsz?... Mi az, mi van veled? Egy szót se szólsz? Jer közelebb. Hagyd hát a dolgod,...
Már néha gondolok a szerelemre
Már néha gondolok a szerelemre. Milyen lehet - én Istenem - milyen? Találkoztam tán véle...
Bukdácsolva …
Bukdácsolva is hálás vagyok, hogy felé lejt minden utam.
Nem vagy elhagyott
Nem vagy magányos. A tengered itt Lágy csobogással érdeklődik Reményeid és álmod iránt. Mind...
Féltett boldogság
Boldogságommal nem dicsekszem, bár ajkamon csaknem kitör. Ó, hányan vannak a világon, kiket...
Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...


Csík Idézetek a szerelemről Csík


Nézd, két szám vagyunk, Itt állunk együtt, összeadva Vagy kivonva, hisz a jel kettőnk...Kell ám, hogy mindenkinek meglegyen a maga tücske, akinek éneklésére, dalolgatására, altatgatására...Kevés az olyan szív, akiknek az a boldog sors jutott, hogy azonnal felismerjék egymás hangjában a...Úgy szeretnék szállni, sebes, könnyü szárnyon Messze túl a rózsás, fénylő szemhatáron, Túl az...Ahol nagy a szerelem, ott a szakítás is komplett.
Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...
Csík SMSek a szerelemről Csík


Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. De ez nem igaz! Én minden egyes alkalommal...Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet...Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. Ez nem igaz! Én minden smsünkkel egyre szerelmesebb vagyok.Ha már megszerettelek, lehetsz közel, vagy akár távol. A szívembe fogsz élni, sosem kereslek másholÖt szót üzenek, vésd jól eszedbe mind: szeretlek, imádlak, légy enyém örökre!
Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...

Tovább...


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek, sms-ek kerültek a szerelmeslevel.hu weboldalra a héten. Feliratkozás a hírlevélre!Minden jog fenntartva © 2022, www.szerelmeslevel.hu | Jogi nyilatkozat | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info(kukac)szerelmeslevel.hu